Kennemerstraatweg 28, 1815 LB Alkmaar

}

Ma-vr Op afspraak

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Manuele therapie in Alkmaar

Kunt u moeilijker bewegen door pijn in uw gewrichten? Dit kan dagelijkse bezigheden zoals lopen, fietsen en het huishouden erg beïnvloeden. Hoe langer u hiermee blijft rondlopen hoe erger de klachten kunnen worden. Bij Fysiotherapie Alkmaar-Zuid hebben wij fysiotherapeuten die niet alleen opgeleid maar ook ervaren zijn in het toepassen van manuele therapie. U kunt direct een afspraak bij ons maken voor manuele therapie.

Wat is manuele therapie?

De manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het gewricht en de wervelkolom. Bij manuele therapie wordt er gebruik gemaakt van specifieke technieken voor het versoepelen van het gewricht, waardoor u weer pijnvrij kunt bewegen en een betere houding kunt aannemen. De manueel therapeut zal u indien nodig advies en oefeningen meegeven om terugkerende klachten te voorkomen.

Nek- en schouderklachten kunnen pijn uitstralen naar de armen. Zo kan het bij lage-rugklachten ook zijn dat dit pijn uitstraalt naar de benen. Om de oorzaak zo goed mogelijk te kunnen achterhalen doen wij onderzoek aan de hand van een intake. Op deze manier kunnen wij beter de oorzaak van uw pijnklachten behandelen.

Voor welke klachten kunt u terecht bij een manueel therapeut?

Manuele therapie kan worden toegepast bij veel klachten. De meest bekende klachten zijn schouderklachten, rugklachten en nekklachten. Hieronder hebben wij voor u een rijtje gemaakt met klachten waarbij u ook bij een manuele therapeut terrecht kunt:

  1. Hoofdpijn en migraine
  2. kaakpijn
  3. Duizeligheid
  4. Lage-rugklachten
  5. Hoge-rugklachten
  6. Borstpijn
  7. Klachten aan de ribben
  8. Frozenschoulder

Wilt u een afspraak maken voor manuele therapie?

Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook met ons contact opnemen via info@fysio-alkmaar-zuid.nl of 072 511 5546.

 

 
 

Contact

Kennemerstraatweg 28
1815 LB Alkmaar

Tel: 072 5115546
Email: info@fysio-alkmaar-zuid.nl